Wie zijn Wij?

Wij nemen de tijd voor elke patiënt om deze correct te verzorgen en zetten ons beste beentje voor om u te ontzorgen.

Dierenarts Véronique Rousseau 

Reeds als klein meisje droomde Véronique ervan om dierenarts te worden... 

In 2002 studeerde ze af als dierenarts van gezelschapsdieren en bijzondere diersoorten aan de Universiteit Gent, faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Daarna volgde een periode van ervaring opdoen bij verschillende praktijken, waaronder 4 jaar bij een grote groepspraktijk. In 2009 startte ze haar eigen praktijk te Wetteren op de ZESHOEK. Al gauw werd deze locatie te klein en in januari 2014 verhuisde de praktijk naar de Schoolstraat 19 te Wetteren.

Om een kwalitatieve service te blijven aanbieden, worden op regelmatige basis bijscholingen, cursussen en congressen gevolgd. In 2016 behaalde ze ook het diploma vakdierenarts kleine huisdieren, aan de Universiteit Gent, faculteit diergeneeskunde te Merelbeke.

Véronique staat in voor de algemene diergeneeskunde met onder andere: gezondheid-check ups, vaccinaties, dermatologie, tandverzorging, radiografie, echografie, voedingsadvies, operaties, etc..

Zij heeft ook een bijzondere interesse voor intensieve zorgen en hospitalisatie.

Dierenarts Jade Timmermans

Jade studeerde in 2021 af als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit Gent, faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke. In januari 2021 liep Jade reeds een maand stage bij dierenartsenpraktijk Rousseau.

 Haar interesses zijn voornamelijk neurologie, medische beeldvorming en orthopedie bij gezelschapsdieren. 

Werken in teamverband en hierbij bijleren van ieders kennis staan hoog in het vaandel. Ze is enorm gemotiveerd en gedreven om van start te gaan als dierenarts en de beste medische zorgen te schenken aan elk dier.  

Dierenartsassistente Naomi De Wolf 

In 2012 studeerde Naomi af als dierenartsassistente aan de Hogeschool Gent, Campus Melle. Daar behaalde ze het diploma Agro-biotechnologie, Optie Dierenzorg. Naomi studeerde verder aan de Hogeschool Gent en behaalde het diploma Voedings- en dieetkunde. Aansluitend volgde ze de opleiding als diabeteseducator en behaalde ze ook hiervan een getuigschrift.

Sinds 2016 versterkt Naomi de praktijk en helpt bij: 

  • Vriendelijk onthaal aan de telefoon en in de praktijk
  • administratieve taken 
  • assistentie operaties en consultaties 
  • voedingsadvies
  • verzorging van gehospitaliseerde dieren
  • netjes houden van de praktijk